2023 ERASMUS YABANCI DİL SEVİYE BELİRLEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

09.10.2023 858

Her yıl onlarca öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz haraketliliklerimizde yer almak üzere aday öğrenci belirlemenin ilk adımı olan Erasmus+ Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı 03-05 Ekim 2023 tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirildi. Barajı geçip aday öğrenci olarak mülakatlara katılma hakkı kazanan öğrencilerin alan bazında gruplandırılmış ve alfabetik sıralı listesi aşağıdadır.

Listede ismi olan öğrencilerin mülakat kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Formu eksiksiz ve doğru bir biçimde dolduran öğrenciler tarihler ve süreç konusunda bilgilendirilmek üzere whatsapp gruplarına alınarak haberdar edileceklerdir.

Liste İçin TIKLAYINIZ.

Mülakat Formu İçin TIKLAYINIZ.

FORMU 11 Ekim 2023 ÇARŞAMBA TARİHİNE KADAR DOLDURMAYAN ÖĞRENCİLER MÜLAKAT HAKLARINDAN VAZGEÇMİŞ SAYILACAKLARDIR.