VEFA

VEFA

İş hayatında başarılı olan mezunlarımızın yıllar sonra okullarına gösterdikleri ahde vefa bütün öğrencilerimize örnek oldu. Okul kütüphanesine bir konferans salonu ve bir toplantı salonu kurulumu için maddi destek sağlayan okulumuzun mezunları iş adamlarımız Eren Açıldı, Gökhan Gül, Aykut Büyüktanır, Yaşar Teke adlarını okul kütüphanemizde katkı sundukları salonlara yazdırdılar.

07.12.2018 470

   İş hayatında başarılı olan mezunlarımızın yıllar sonra okullarına gösterdikleri ahde vefa bütün öğrencilerimize örnek oldu. Okul kütüphanesine bir konferans salonu ve bir toplantı salonu kurulumu için maddi destek sağlayan okulumuzun mezunları iş adamlarımız Eren Açıldı, Gökhan Gül, Aykut Büyüktanır, Yaşar Teke adlarını okul kütüphanemizde katkı sundukları salonlara yazdırdılar.

   Açılış törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rahmi Merdivan, Okul Müdürü Mehmet Aktaş, İZSANDER Başkanı Halil Atay, Okul Kütüphanesinin yapımına destek veren okulun mezunu olan işadamları; Yaşar Teke, Eren Açıldı, Gökhan Gül ve Aykut Büyüktanır ile okul öğretmenleri ve eski mezunlar ile öğrenciler katıldı.

     73 yıllık ulu çınar İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden binlerce öğrenci yetiştiğini belirten Okul Müdürümüz Mehmet Aktaş, “Ayın öğrencisi toplantılarımızda geçmiş dönem mezunlarımızı davet ettik. Okulumuzdan yetişmiş topluma mal olmuş başarılı işadamı mezun olan 4 öğrencimiz Büyükşehir Belediyesi’nden devraldığımız kütüphaneyi anlattık. Onlar da bu projeyi beğendiler ve destek verdiler. Biz öğretmen ve öğrencilerimize nitelikli ortamları sağlamak amacındayız.” dedi. Okul Müdürümüz Mehmet Aktaş, kütüphanenin yapımına katkı veren mezun öğrencilere, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İZSANDER yönetimine teşekkür etti.

     İZSANDER Başkanı Halil Atay’da Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti, “Bize ayrıcalık tanıyor. Kocaeli’nin abisi, hocası ve başkanı Karaosmanoğlu’na, meslek okullarına verdiği değer nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi. Öğrenci ve öğretmenlere daha iyi imkânları nasıl sağlayacaklarını düşünerek çalışma yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu şöyle konuştu: “Gençleri dört duvar arasına tıkamak doğru değil. Okulun kütüphanesi, spor salonu, müzik alanları yoksa yorulan öğrenciler okula gelmek istemiyor. Okullarda, bunların yanında yüzme havuzları da olmalıdır. Bundan sonra öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz buraya sahip çıkacak. Bizde üzerimize düşeni yapacağız.” Bu okuldan mühendis, siyasetçi, işadamı yetiştiğini ve eğitime ve kentimize değer kattığını söyleyen Karaosmanoğlu, okula satranç odası yapılması sözü verdi.

Okul Kütüphanemizin Açılışı ile ilgili hazırlanan videoyu izlemek için TIKLAYINIZ.

07-12-201807-12-201807-12-201807-12-201807-12-201807-12-201807-12-201807-12-201807-12-201807-12-201807-12-2018