“MEBPRO-FIAT – Fiat Laboratuvarlarında Mesleki Eğitimde Birlik Projesi”

Okulumuzun Erasmus+ Programı 2015 yılı Teklif Çağrısı döneminde ortak kurum olarak yer aldığı “MEBPRO-FIAT – Fiat Laboratuvarlarında Mesleki Eğitimde Birlik Projesi”   isimli projemiz, Ulusal Ajans tarafından 2015-1-TR01-KA102-019204 proje numarasıyla kabul edilmiştir.

16.11.2015 1122

09.11.2015

Projemiz; Motorlu Araçlar Teknolojileri alanı FIAT Laboratuvarlarında okuyan öğrencilerimizin Motorlu Araçlar Teknolojilerini yurt dışında çeşitli firma, işletme ve meslek kuruluşlarında deneyim etmeyi ve bu mesleki deneyimlerini hedeflenmektedir.

İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Koordinatör olduğu projenin yerel ortakları; İstanbul Şişli, İstanbul Bağcılar, İstanbul Samandıra, Bursa Hürriyet, Adana Şehit İdari Ataşe Bora Suelkan  ve Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’dir. Projenin AB tarafından finanse edilen bütçesi 177.830 Avro’dur.

Projemiz Kasım ayında başlayacaktır. İtalya, İspanya ve Polonya’da gerçekleştirilecek olan faaliyetlere toplam 56 Öğrenci ve 28 Öğretmen yararlanıcı olarak katılacaktır..

Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan yurt dışı hareketlilikleriyle, düzenlenecek eğitim ve seminerler; kurumlarımız arasında güçlü bir işbirliği ve deneyim paylaşımı için önemli bir fırsat yaratacak, gelecek yıllarda gerçekleştirilmesi muhtemel proje ortaklıkları açısından ideal bir zemin olacaktır.

Başvuru için:   Başvuru Formu linkini tıklayınız.

………… Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tel: 0                           – Eposta