İzmit MTAL’de Erasmus Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı Gerçekleştirildi

01.10.2024 107

İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 01 Ekim 2024 Salı günü, 3. ders saatinde tüm öğrencilerimizin katılımıyla Erasmus hareketliliklerine yönelik yabancı dil seviye tespit sınavını başarıyla gerçekleştirdi. Bu sınav, Erasmus projelerine katılacak öğrencilerimizin seçme sürecinin önemli bir aşaması olup, adayların dil yeterliliklerini değerlendirmek amacıyla yapılmaktadır.

Okulumuz, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 2024-1-TR01-KA121-VET-00236779 proje numarası kapsamında 206.000 EUR hibe almaya hak kazanmıştır. Bu proje, öğrencilerimizin uluslararası deneyim kazanmalarını ve mesleki gelişimlerini desteklemeyi amaçlamaktadır.

Sınav sonuçları, 07 Ekim 2024 tarihinde okulumuzun web sitesinde ve B blok giriş katının sol tarafındaki ilan panosunda duyurulacaktır. Başarılı olan öğrencilerimizin, sonuçların açıklanmasını takiben okul web sitesinde yayınlanacak olan Google formunu doldurmaları gerekmektedir.

Erasmus projelerine gösterilen yoğun ilgi ve katılım için tüm öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

01-10-2024