"MUTLU AKÜ" Eğitimi

"MUTLU AKÜ" Eğitimi

21.02.2024 355

MUTLU AKÜ OKULUMUZDA EĞİTİM VERDİ.

Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanında “Otomobil Aküleri Teknolojisi Eğitimi” verildi. Mutlu Akü Satış Sonrası Hizmetler Müdürü  Sayın Onur GÜRZ ve Bölge Satış  Sorumlusu Sayın  Ali BALIKÇIOĞLU okulumuz AMP 10P ve ATP 10P sınıfı öğrencilerine Otomobil Akü Teknolojilerini kapsayan eğitim gerçekleştirdiler. Okulumuz kütüphane katında bulunan toplantı salonunda yapılan bu eğitimde; günümüz otomobillerinin akü teknolojileri, üretim aşamaları, üretimde iş güvenliği unsurları, üretimin diğer süreçleri, akülerin bayilere güvenle ulaşması ve doğru depolanması,  akü arızaları, arızalarda garanti içerikleri, üretim - kullanım hataları, satış sonrası hizmetler ve kariyer olanakları anlatıldı.

Eğitim sonunda Okul müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ okulumuzun proje okulu olduğunu MERCEDES Mengerler ve BMW Öztorun  protokollerinin başarıyla  yürütüldüğünü ve okulumuzun eğitim adına yapılacak her türlü proje, protokol ve çalışmanın yanında olduğunu ve desteklediğini ifade ederek bu tür  işbirliklerine  açık olduğumuzu beyan ettiler.  Okul Müdürü Sayın Mehmet AKTAŞ  tarafından eğitimcilere teşekkür  belgesi takdim edildi. İyi teknik kazanımların elde edildiği eğitim sonunda MUTLU AKÜ’ nün  öğrencilerimize hediyesi olan önlüklerle okulumuz ana bina girişinde günün anısına fotoğraf çekildi.

Eğitimi ciddi takip ederek faydalandıklarını gördüğümüz sevgili öğrencilerimize, bu etkinliği planlayan Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmenlerimize ve yöneticilerimize, bizde farkındalık oluşturup, bilgi-tecrübe paylaşan MUTLU AKÜ yetkililerine şükranlarımızı sunarız.

21-02-202421-02-202421-02-2024