AMP 9.SINIFLAR 2023 ERASMUS YABANCI DİL SEVİYE BELİRLEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

01.11.2023 289

Her yıl onlarca öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz haraketliliklerimizde yer almak üzere aday öğrenci belirlemenin ilk adımı olan AMP 9.SINIFLAR Erasmus+ Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı gerçekleştirildi. Barajı geçip aday öğrenci olarak mülakatlara katılma hakkı kazanan öğrencilerin alfabetik sıralı listesi aşağıdadır.

Liste İçin TIKLAYINIZ.

Listede ismi olan öğrencilerin mülakat kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Formu eksiksiz ve doğru bir biçimde dolduran öğrenciler tarihler ve süreç konusunda bilgilendirilmek üzere whatsapp gruplarına alınarak haberdar edileceklerdir.

FORMU 7 KASIM 2023 SALI TARİHİNE KADAR DOLDURMAYAN ÖĞRENCİLER MÜLAKAT HAKLARINDAN VAZGEÇMİŞ SAYILACAKLARDIR.